Brexit-veckan

Brexit var inte den svarta svanen som vi trodde att de skulle bli, främst när den kom så oväntat efter brittiska polls och betting firmorna la betten som att en bremain var självklar. Vi hade omxs30s värsta dag någonsin med en nedgång på ungefär 8 %, min portfölj föll inte lika mycket. Vilket känns tryckt för framtiden då brexit skapar ringar på vattnet som kan få domino-effekter i Europa. Men tiden får vissa vad som händer.

Idag var en bakis-dag efter en för jäkla fin skitesmiddag i studentföreningen, vilket också gjorde att jag hade lite tid att handla. Har köpt nu endast bolag till utdelningsportföljerna och kommer fortsätta köpa såna bolag då jag inte tror att beartrenden är över och kan då få högre direktavkastning.

I Investacus portföljen har jag köpt in:

Autoliv på 910 kr (ligger i kf då det är ett svenskt depåbevis)

Direktavkastning: 2,10 %

I Investacus Nordamerikanska:

Edison International på 77,12 USD

Direktavkastning:2,49 %

Digital Realty Trust Inc på 108,40 USD

Direktavkastning:3,24 %

Clorox Inc på 139,8 USD

Direktavkastning:2,33 %

Becton Dickinson & Co på 169,54 USD

Direktavkastning: 1,56 %

AT&T på 43,25 USD

Direktavkastning: 4,43 %

3M Co på 175,43 USD

Direktavkastning: 2,53 %

Alla är små positioner och kommer utökas längre fram, letar efter bara ett bolag till till min Investacus portfölj Nordamerikanska för att jag siktar på 16 stycken vilket är lagomt för att kunna ha koll på hur utdelningen artar sig.

Har fortfarande kvar de köpordrar jag gjorde i måndags se dem här

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s