Inköp på Ava-rean.

Har lagt in ordnar inför USA öppningen på bolag i min amerikanska utdelningsportfölj(Investacus Nordamerikanska) då Avanza har courtagefritt idag.

Många diskutera på twitter om de var smart att utnyttja rean då amerikanska börsen och dollarn står väldigt nära ath. I denna portfölj bryr ja mig inte så mycket om kursen utan bryr mig mest om utdelningen och det är inte säkert att det är nerför här ifrån. De enda säkra jag vet är att jag endast har valutapåslaget att ta som kostnad och att de bolag jag kommer att köpa inte har sänkt utdelningen på minst 25 år(Förutom Digital Realtid Trust, men den känns säker)

De bolag ordrarna ligger på är 3M, Emerson Electric, Digital Realty Trust, Clorox Co, AT&T, Abbvie Inc och Sysco Corp.

Försöker sprida ut utdelningar så jag har några varje månad då planen är att denna portfölj ska kunna täcka mina löpande utgifter i framtiden.

Vilka bolag köper du i USA? Om inte kom gärna med argument!

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s