Den som väntar på något gott!

”Den som väntar på något väntar aldrig för länge…eller alltid för länge?”

För nästan ett år sen så fick jag ett erbjudande att teckna aktier i Cognosecs nyemission inför notering, noteringen kom av sig för att de var problem med att identifiera en del av de nya aktieägarna. Say what? Låter mer som en ursäkt men men nu är i alla fall introduktionen här!

Det har gått ett år sen jag fick mina aktier i Cognosec och har haft koll på bolagets hemsida och på alla andra sidor där informationen kan komma. Nu går man in på nyemissioner.se och ser att bolaget kommer noteras på first north den 22 september(alltså två dagar till bara!). Jag vet inte noteringskursen hoppas bara att det blir en break even så jag kan sälja dem och lägga in de i rätt portfölj.

Lärdomen är att trots noteringshysterin där många har tjänat pengar och en hel del noteringar med nyemissioner går fläckfritt, men alla noteringar går inte som planerat. Bara att hålla tummarna!

Lite info om Cognosec från deras hemsida:

WE OPERATE

ACROSS MULTIPLE PUBLIC AND PRIVATE SECTOR ORGANISATIONS INCLUDING GOVERNMENT, HEALTHCARE, RETAIL, INSURANCE, MANUFACTURING AND HOSPITALITY AND WE SPECIALISE IN SECURITY, RISK AND COMPLIANCE SERVICES THAT ALLOW US TO OFFER THE BEST IN PAYMENTS, COMMUNICATIONS, NETWORK AND E-COMMERCE SECURITY.

Kolla in Cognosec! De har väldigt intressanta produkter, men de är hög risk i bolaget så läs på !

Kommentera vad du tycker själv !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s