Transaktioner den senaste tiden.

Har inte riktigt haft tid att göra analyser för att ta in nya innehav, utan jag har endast fyllt på i befintliga bolag, sålt ett bolag som inte lever upp till mina krav på bolagen och tagit in två nya bolag som jag har tittat länge på. (jag har inte regeln om att bolaget måste vara analyserat i Saverajus-portföljen Nordamerikanska, för där investerar jag i bolag som rider på enormt långa makrotrender)

Nolato, AT&T, Becton Dickinson and Co, Abbottt Laboratories, AbbVie, NCC, Hufvudstaden, Biotage, Axfood, Handelsbanken har ökats i pga insättningar och de var näst på tur att fyllas i efter allokeringsmodellen.

Yara International åkte ut för att de fick en direktavkastning på mindre än 4 % efter att de sänkte utdelningen med 33% från 15 kr till 10 kr, så uppfyllde inte min regel om 5 % och gick under min absoluta smärttröskel på 4 %.

PayPal och Activision Blizzard har jag kollat på länge! För att de rider på makrotrender som antagligen kommer bara att förstärkas och sen i slutändan konsolideras, i den stundande konsolidering ser jag PayPal och Activision som klara vinnare för att de är störst och har en sån stor del av marknaden redan. PayPal har liksom redan 75 % av den amerikanska marknaden.

 

Transaktioner q1.png

Vilka aktier har du köpt den senaste tiden?

Investacus Saverajus.

 

 


3 reaktioner på ”Transaktioner den senaste tiden.

 1. Fina köp, activision har jag haft på bevakning ett tag, men jag har valt att fortsätta fylla på mina svenska innehav för att jobba mot första delmålet, Axfood, Resurs, Hemfosa och Nordea är de aktier jag ökat i mest senaste månaderna, sen även köpt in nya bolag som jag skrev om i min veckorapport.

  Kör hårt!

  Gilla

  1. Tackar!
   Vad bra att du har mål och jobbar aktivt emot dem! Axfood har jag idag. Resurs och Hemfosa ska jag kolla på längre fram, så fort vardagen blir lite mindre tidskrävande.
   Keep it up!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s