Vad uppskattas med bloggen?

Hej jag vill ha lite mer koll på vad som uppskattas och vad som ni läsare vill läsa mer av, vill att de ska vara något värde med att följa och läsa bloggen.

Kryssa i högst 3 nedan så jag kan få någon prioritering över vad ni läsare vill se mer av, även så uppskattar jag en kommentar i slutet om något ni vill läsa mer av som jag inte har listat eller bara allmänt tyckande om bloggen. Handlar inte om att jag ska ändra på inläggen helt, kommer inte göra avkall på mig totalt men då vet jag vad jag ska prioritera mer.

Tackar ödmjukast för dina svar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s