Go commercial or not?

Hej

Jag tänkte nystarta bloggen och lägga mer tid på att producera inlägg, såsom analyser, debatt-inlägg, utbildande inlägg m.m. I med att det blir mycket tid man lägger ner och vissa resurser för att producera dessa inlägg kostar en liten peng, även så kostar bloggen lite per år. Helst om man ska göra bloggen mer commerciell.

Fokus kommer aldrig att ligga på att maximera inkomster ifrån inlägg, utan jag tänker mer att då det passar med adlinkar för jag ändå kommer att använda mig av hyperlänkar till bolagens hemsidor.

Vill även säga att det kommer aldrig handla om att jag adlinkar eller har reklam för ett bolag som inte passar in i sammanhanget för min blogg eller ett företag jag själv inte skulle vara kund hos.

Det viktiga för mig är att synen på vad bloggen faktiskt står för och representerar inte ändras för jag vill att det ska vara ett blogg där man kan hitta inspiration, kunskap och känna att man kan ifrågasätta mina analyser och tankar.

Kommentera här eller på twitter vad din åsikt är.


2 reaktioner på ”Go commercial or not?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s