Släpper NCC

Förra kvartalet kom NCC med en vinstvarning och nu har NCC igen kommit med en inför Q4 rapporten. Det blir droppen för mig och jag säljer av hela NCC positionen, NCC var en del av Investacus portföljen och skulle då bidra med ett stabilt kassaflöde i form av utdelningar. Denna utdelning ser ut nu att vara i riskzonen därför säljer jag av NCC, kan man inte göra ett positivt resultat (fantastiskt borde det vara) i denna ekonomi när lånekostnaden är där den är och att det byggs enormt mycket. NCC är inte längre inblandade i bostadsutveckling för att de dela ut Bonava, så de faller inte på den oron heller.

Jag gör en förlust på 4,51 % på min NCC position.

Bonava vet jag inte hur jag ska göra med än, jag väger att jag ska sälja Bonava också för att komma undan denna ångvält till nedgång i bostadsutvecklare. Kanske återkommer med angående hur jag gör med Bonava.

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s