Veckans rapporter!

Info: Inlägget innehåller affiliate länkar, länkar är markerade med (ad) efter länken.

Denna vecka kommer det rapporter från mina nordiska bolag Autoliv (30 Jan), SCA (30 Jan), NovoNordisk (1 Feb) och Bonava (1 Feb). SCA och Bonava är dom som är mest intressanta då det är första gången sen SCA uppdelningen och för Bonava ska det bli intressant att se hur mycket nedgången i bostadspriser har påverkat omsättningen och vinsten.

Sen har vi några ”folk”-favoriter så som HM, Intrum, MTG, Fortum, Swedbank, och Protector Forsikring. Om du vill se en kalender över nordiska bolag när det rapporterar, så kan du kolla här (ad).

Arvidsson la ut på twitter en bild över stora bolag som rapporterar under veckan i USA. kolla in tweeten här.

usa rapportvecka.png

Jag äger själv AT&T, PayPal, Microsoft, Alphabet,EA och Visa. Förväntar mig mer info angående samgåendet med Time Warner från AT&T, sen hoppas man så klart på utdelningshöjningar ifrån Microsoft, Visa, och AT&T och ökning i omsättning och vinst ifrån PayPal, EA och Alphabet.

Övriga bolag som är intressant är så klart är Facebook, Alibaba, Apple, Amazon och personliga favoriter Sony, UPS, Nokia och GoPro. Väldigt mycket att se fram emot i veckan!

Vilka rapporter tycker du är intressanta i veckan?

Investacus Saverajus

 

 


2 reaktioner på ”Veckans rapporter!

 1. Blir en intressant vecka! Äger själv msft, mo, v och aapl. Är lite nyfiken varför en av dina personliga favoriter är GoPro, är det för att du gillar deras produkter? GoPro är annars ett riktigt bottennapp.

  Gilla

  1. Det blir det absolut!

   GoPro endast för att jag använder deras kameror när jag är ute och reser 🙂 ja, aktiekursen har inte rosat marknaden precis… Drönare var ju ett riktigt bottennapp, tittade på den själv. Men den kostar alldeles för mycket för vad man får i form av drönare 🙂 DJI gör så mycket bättre till ett lägre pris 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s