Uppesittarkväll Februari 2018

Något sent efter uppesittarkvällen som var i veckan. Jäkligt kul att se konceptet har återuppstått efter Niklas och Philips uppbrott ifrån #PrataPengar och Unga Aktiesparare. Kul att EFN med Albin i spetsen hjälper Niclas att ta uppesittarkväll till en ny nivå. Väldigt kul att se vad de kommer att ha för sig i framtiden. Nästa uppesittarkväll är den 22a Mars.

Uppesittarkväll sändningen.

//efn.se/embed/custom/single?id=89864&size=medium

Har inte ägnat mig åt vad uppesittarkväll går ut på i praktiken för att jag är student och lägger till i sparandet när jag har kapital över, vilket har gjort att jag inte köper på samma sätt som dom som köper aktier på lönekvällen. Så jag skriver istället om det aktier jag har köpt under den månad som har gått.

I Februari har jag gjort fyllt på i Climeon, som ett bolag i min Deadpool portfölj. Jag har även gjort inköp i ett nytt bolag i portföljen, men kommer inte säga vilket i detta inlägg. Det kommer att komma ett inlägg med analysen av det bolaget.

Vad har du köpt i Februari?

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s