Uppesittarkväll Maj

Lite sen på bollen men så blir det ibland. Uppesittarkväll har varit och i med de är också Maj till stor del över. Temat för uppesittarkvällen var Hjärta och Hjärna, alltså läkemedelsbolag och spar/börspsykologi. Det var riktigt bra gäster denna gång som det alltid är. Tack Niclas, Albin och alla som roddar med uppesittarkväll, enormt engagemang och givande för oss som tittar!

Jag har inte heller varit passiv under maj, har lagt om mina portföljer och lagt ihop så att de finns ingen geografisk separation emellan bolag. Sen har jag även släppt att bara kolla i norden och USA, därför har jag öppnat ett konto på Degiro för att komma åt dom bolag som man inte kommer åt via Avanza. Kolla mer här: Omläggning av portföljerna

I med det har jag också sänkt antal aktier jag har totalt, därför har en del aktier sålts av helt i Investacus portföljen. Emerson Electric, Sysco, NetEnt, Betsson, SCA, och Abbott Laboratories det har blivit så för att jag anser att de andra jag har kvar är bättre än dessa 3. Sen är jag väl lite biased mot industri (Emerson och Sysco) och Abbott åker ut för att de andra medicin bolagen har presterat bättre den senaste tiden. NetEnt och Betsson åker ur för att de har brutit mot mina regler i Investacus portföljen. NetEnt höjde inte utdelningen och Betsson sänkte sin utdelning. Båda är bra bolagen men inom spelsektorn som jag kan tycka nu står inför många ändringar pga. regleringar i Europa och USA. SCA åker ut för att jag behövde bara kapa en aktie, den är närmast på att tas in. Men även jämfört med skogsbolagen är SCA en av de dyra som jag har kollat på för ett tag sen. Nedan kan du se alla transaktioner jag har haft under maj.

Vad har du köpt eller sålt i Maj?

Köp Novo Nordisk B
Köp Essity B
Köp Handelsbanken B
Köp ICA Gruppen
Köp Intrum
Köp Castellum
Köp Hufvudstaden A
Köp Millicom Int. Cellular SDB
Köp Kraft Heinz Co
Köp Realty Income Corp
Sälj Abbott Laboratories Helt ur positionen
Köp Clorox Co
Sälj Emerson Electric Co Helt ur positionen
Köp AT&T Inc
Sälj Sysco Corp Helt ur positionen
Köp Procter & Gamble Co
Köp Johnson & Johnson
Köp Colgate-Palmolive Co
Sälj AVANZA ZERO
Sälj AVANZA ZERO
Sälj NetEnt B Helt ur positionen
Sälj BETS B Helt ur positionen
Köp NIBE Industrier B
Köp Vitec Software Group B
Köp Handelsbanken B
Köp Hemfosa Fastigheter
Köp Axfood
Sälj Ocean Yield
Köp Ocean Yield
Köp Intrum
Köp Castellum
Köp Hufvudstaden A
Sälj SCA B Helt ur positionen
Köp Ocean Yield
Köp AVANZA ZERO
Köp AVANZA ZERO
Köp AVANZA ZERO
Köp Kraft Heinz Co
Köp Digital Realty Trust Inc
Köp Nike Inc
Köp Procter & Gamble Co
Köp Colgate-Palmolive Co
Köp Axfood
Köp ICA Gruppen
Köp Novo Nordisk B
Köp Millicom Int. Cellular SDB
Köp Sbanken
Köp Climeon B

 

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s