Bloggar att titta in!

Även om jag skriver väldigt mycket här kan jag inte innefatta allt på den begränsade tid jag har till att skriva på bloggen. Därför tänkte jag rekommendera några bloggar att följa (så klart efter att du har läst klart på min blogg och att jag inte kan tillfredsställa ditt bloggläsande). Ingen inbördes ordning.

Investerarbloggar

aktiepappa

aktiewilson

spargeneral

gustavsaktieblogg

framtidsinvesteringen

gamingaktier

fundamentalanalys

investeraren

annasvahn

z2036

8e-underverkets-resa

gottodix

kortsikt

aktieingenjoren

investerarfysikern

vardeinvesteraren

marketmakers

40procent20ar

aktiewiki

stojkoinvest

lundaluppen

Medelvägen

Bolagsvardering

Valoroso

Sparbloggar

kronantillmiljonen

frihetsmaskinen

Sparaklokt

krosussork

miljonarinnan30

petrusko

attvaljalycka

vagentillfrihet

utdelningsseglaren

10arsplanen

borsjagarcoachen

sparpingvin

aktiestugan

investmentbolagsinvesteraren

cosmonomics

Utländska bloggare

stockles

investorkilden

Delad glädje är dubbel glädje!

(Men glöm inte mig !)

Investacus Saverajus


5 reaktioner på ”Bloggar att titta in!

  1. Hej, först och främst tack för en bra och inspirerande hemsida! Jag har lärt mig mycket av dig.

    Jag själv har en egen sida: https://allapengar.se där jag skriver om investeringar, alternativa inkomstkällor och tipsar om små förändringar som kan göra skillnad i plånboken. Lägg gärna till min sida i din lista om du tycker den ”kvalar in” 🙂

    Mvh
    Jesper

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s