AwardIT uppdatering – bolagsanalys

Disclaimer: Att investera i finansiella tillgångar är alltid förenat med risk, gör alltid din egna analys. Detta är min syn med mina subjektiva antaganden i analysen. Jag kan ha ägande i bolagen och jag kan ha för avsikt att köpa eller att sälja i den närmaste framtiden.

Efter att Q2an kom ut så har jag sett över mina estimat för AwardIT och uppdaterat dem. Det ändrar rätt rejält på potentialen hos AwardIT framåt. Jag utvecklar mer i avsnitt 13 – Ingves gör inte guacamole. Klicka på bilden för att komma till avsnitte på gameofstocks.nu.

Avsnitt 13 Game of stocks

Nedan har jag lagt hur de två senaste kvartalen gått och med de uppdaterade siffrorna som jag använder för att komma fram till min värdering.

H1 2019 Awardit Investacus SaverajusQ2 2019 Awardit Investacus SaverajusQ2 Viktiga händelser 2019 Awardit Investacus SaverajusEstimat Awardit Investacus SaverajusKurspotiential Awardit Investacus SaverajusMultiplar Awardit Investacus SaverajusVärderingsmatris Awardit Investacus Saverajus

Med denna uppdatering så är det mycket potential framåt i AwardIT.

Disclaimer: Att investera i finansiella tillgångar är alltid förenat med risk, gör alltid din egna analys. Detta är min syn med mina subjektiva antaganden i analysen. Jag kan ha ägande i bolagen och jag kan ha för avsikt att köpa eller att sälja i den närmaste framtiden.

Investacus Saverajus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s