Investacus Saverajus

Hej!

Detta är en blogg om investeringar med främst fokus på aktier, även kommer jag att komma in på närliggande ämnen. I första hand är denna blogg till för att jag skulle kunna, utvecklas mer som investerare och få höra nya perspektiv från likasinnade och oliksinnade, seniora och nybörjare, investerare och traders, och alla andra som har en fråga eller något att ifrågasätta i min analys och/eller slutsats. Som disclaimer måste jag lägga till att mycket humor kommer (antagligen dålig också) ingå i inläggen för utan skoj kommer de inte vara kul att skriva eller för er att läsa. So no butthurt plz only LOVE!

Så kort och gott handlar det om:

En gladiator i investeringsvärldens Colosseum, som sparar och investerar för bli fri !

Lite om mig först.

Mitt namn är Douglas Forsling och jag har handlat med aktier, fonder, certifikat och warranter sedan 2011, men främst har jag handlat med aktier. I min verktygslåda finns en kandidatexamen i finansiering och en Master i verksamhetsstyrning och kontroll från Stockholm Universitet; varit twitter-ansvarig och medlem i förvaltningsgruppen som fundamental analytiker för Börsrummet hos Föreningen Ekonomerna och läst ett antal böcker om finans som är skrivna av otaliga välkända författare såsom Warren Buffett, Peter Lynch, Benjamin Graham etc. Jobbar idag som controller på ett medicin bolag. Jag tror på en analys som grundar sig fundamenta och sen understöds med hjälp av en teknisk analys(väldigt enkel TA) för att hitta bästa möjliga timeingen, jag har alltid bråttom att sätta pengar i arbete men aldrig bråttom att köpa in mig i ett innehav.

Lite om vad bloggen kommer att handla om.

Bloggen har två syften, första syftet är för att jag ska få uttrycka ideér och mina tankar om investeringar och då få input och feedback för att mina analyser och slutsatser ska få ett större djup och exakthet. Andra syftet är att utbilda och bidra till att fler människor börjar att spara och förhoppningsvis får lite intresse för investeringar i slutändan.

Utöver mina egna analyser och tankar, utbildande material och inspirationsmaterial för investerande så visar jag mina 5 olika portföljer här på hemsidan (kommentera dom gärna), hur långt jag kommit mot mitt egna finansiella mål (kolla sidan Mål eller klicka här) och uppdateringar om hur portföljen och dess utdelningar med jämna mellanrum som ger lite mer info än vad mina permanenta sidor ger.

Vad jag vet är att jag gör det mest för att jag ska växa som investerare och förhoppningsvis någon annan blir inspirerad att spara/investera på finansmarknaden.

Gällande annonsering: Alla samarbeten och annonser jag har på min blogg är från företag jag är kund hos själv eller tjänster som jag tycker fyller en funktion. Främst ska de tjänster eller produkter jag annonserar på bloggen ha något att göra med finans, sparande eller något som kan ge nytta för investerandet och sparande.

Hoppas du gillar det jag har att erbjuda, kommentera gärna i så fall och om inte säg gärna vad som saknas eller vad som kan bli bättre.

Här är några ställen jag har medverkat

Medverka i uppesittarkväll

Intervju hos Sofokles

Intervju i Börskollen

Utmana mer än gärna mina tankegångar!

Vill du komma i kontakt med mig tveka inte att kontakta mig via formuläret nedan eller kommentera här på bloggen.

Investacus Saverajus

2 reaktioner på ”Investacus Saverajus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s