Saverajus-portföljen Nordamerikanska

Denna portfölj fokuserar som min Saverajus-portfölj på aktier som har tillväxten framför sig, dock skiljer sig denna portfölj avsevärt från min vanliga Saverajus-portfölj inte minst att de bara investerar i nordamerikanska aktier men också att jag lägger inte så stort fokus på en värdering som är tanken i min Nordiska Saverajus. Bolagen jag investerar i här är bolag som jag tror har något som inget annat bolag har eller verkar i en bransch som rider på en megatrend. Överlag siktar jag på att ha 6-10 bolag beroende på om jag hittar bolag som är intressanta.

Håller mig till de bolag jag tror på och värderingen är inte de viktigaste för de bolagen jag investerar i denna portfölj. Hoppas du tycker de är lite kul att titta på dessa bolag och kom gärna med feedback om de är något jag kanske har fått om bakfoten eller bara fråga för jag älskar verkligen att snacka aktier.

Investacus Saverajus